lördag 8 november 2008

SUPERPLANNING - BUSINESS MEETING


Det är inte bara kalasande för oss, vi har varit på möte med väskproducenten Superplanning som vill att vi designar lite nya mönster och modeller till dem! Hela mötet kändes faktiskt som ett kalas eftersom vi fick träffa fyra medarbetare varav en var högsta chefen. Hela dagen ägnades åt guidas runt till deras flagship-butiker, bli bjudna på lunch och besöka deras utställning i Omotesando Hills. Vi avslutade den superplanerade dagen med bjuda in Superplanning till festen för Deluxe? utställningen .

Vi kommer också att köpa in väskor från Superplanning, så kom till vår butik och kolla in dem framöver. Väskorna är supersmarta! Små, lätta och har alla en sk "roo-pocket" (känguruficka) där man kan lägga plånbok o nycklar odyl, som man vill hålla extra koll på.
I Japan kallas den här typen av väskor för "Eko-bags" eftersom man alltid kan ha dem med sig pga av formatet och påsåsätt slipper använda plastpåsar. Eko är förövrigt en mycket stor trend i Japan, och troligen inte övergående. Jag har sedan några år en av Superplannings "Crutto"-väskor som jag använder jämt, jämt så den börjar bli lite sliten, men den är så fin så jag vill inte göra mig av med den!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis! Vad kul att ni ska börja jobba med dom!
Kramar från kusin Anna