Den här goda umeshun (japanskt plommonvin) med namnet Nikkori dricker vi gärna idag för att fira att våren är här! Tack vare den otroligt trevliga och kunniga sommelieren/vinimportören Akebono, Åke Nordgren kunde vi bjuda våra gäster på Nikkori - det söta leendet från Kishu - när vi hade release av den japanska boken: Stockholm's Ateliers, som vi för övrigt är med i... återkommer om det...Tyvärr säljer vi ju inte Nikkori i vår butik men det går att beställa via Systembolaget dock inte förrän i augusti.
fredag 25 april 2008
Vi firar in våren med söta leenden och dricker Nikkori umeshu
Den här goda umeshun (japanskt plommonvin) med namnet Nikkori dricker vi gärna idag för att fira att våren är här! Tack vare den otroligt trevliga och kunniga sommelieren/vinimportören Akebono, Åke Nordgren kunde vi bjuda våra gäster på Nikkori - det söta leendet från Kishu - när vi hade release av den japanska boken: Stockholm's Ateliers, som vi för övrigt är med i... återkommer om det...Tyvärr säljer vi ju inte Nikkori i vår butik men det går att beställa via Systembolaget dock inte förrän i augusti.
Etiketter:
Akebono,
bok,
Japan,
mori_mimosa,
Nikkori,
release,
sommelier,
Stockholm's Ateliers,
Systembolaget,
umeshu,
våren
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar